Galatasaray'ın yıldızının yeni takımı açıklandı
Galatasaray'da geleceği belirsizliği devam eden Kerem Aktürkoğlu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
Yayınlanma:

Real Sociedad, Kerem Aktürkoğlu Transferi İçin Hamle Yapıyor
Süper Lig'de geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Kerem Aktürkoğlu için yeni bir iddia ortaya atıldı. İspanyol kulüp Real Sociedad'un, EURO 2024 turnuvasının bitmesiyle birlikte oyuncuyla ilgilenmeye başladığı belirtildi.
Real Sociedad, 15 milyon euroluk değerini fazla bulduğu Kerem Aktürkoğlu için pazarlıklara başlamayı planlıyor. 25 yaşındaki futbolcunun transferi için Sarı-Kırmızılı kulüple temasların devam ettiği ifade ediliyor.
Galatasaray formasıyla 2020 yılından bu yana mücadele eden Kerem Aktürkoğlu, 173 maçta görev alarak takımına 44 gol ve 39 asistlik katkı sağladı.