Galatasaray, Icardi için özel program hazırladı

Galatasaray, yeni sezon için Avusturya'da hazırlıklarını sürdürürken, Mauro Icardi takıma geç katıldığı için özel bir program dahilinde antrenmanlarını sürdürdü.

Yayınlanma:
Galatasaray, Icardi için özel program hazırladı

Galatasaray Avusturya Kampında Çalışmalarına Devam Ediyor

Gelecek sezon için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Avusturya kampında yeni sezon için çalışmalarına devam ediyor. İstanbul'da sezonu açan Sarı-Kırmızılı ekip, Linz yakınlarındaki Geinberg kasabasında ikinci gününde antrenmanlarını sürdürdü.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 30 dakikalık bölümü basına açık olarak yapıldı. Antrenmanın açık bölümünde denge, çabukluk ve dayanıklılık çalışmalarına ağırlık verildi.

Basına kapalı bölümde ise tam sahada yüksek tempoda koşu çalışmaları gerçekleştirildi. İzinli olan Mauro Icardi ise özel bir program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Antrenmanı Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Sportif AŞ yöneticisi Maruf Güneş, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve yardımcısı Ayhan Akman da izledi. Hatipoğlu ve Güneş, antrenman öncesinde teknik direktör Okan Buruk ile bir süre sohbet etti.