Futbolcuların Dahil Olduğu 25 Milyon Dolarlık Dolandırıcılık Davası Detayları

Banka şube müdürü Seçil Erzan'ın, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fatih Terim gibi ünlü isimleri içeren 18 kişiyi toplamda 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı iddiasıyla mahkemede tutuklu yargılanmasının ardından, dava dosyasına Fatih Terim'in ifadesi girdi. Terim'in ifadesinde, banka şubesinden ayrıntılı bir para transferi almadığını belirterek, dolandırıcılıkla ilgili bilgisiz olduğunu dile getirdiği ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Futbolcuların Dahil Olduğu 25 Milyon Dolarlık Dolandırıcılık Davası Detayları

Halk Tv'nin haberine göre, Seçil Erzan davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Banka şube müdürü Seçil Erzan'ın, birçok ünlü ismi içeren 18 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı iddiasıyla başlayan davanın detayları merak konusu oldu. Fatih Terim'in ifadesi dosyaya girdi ve Terim, banka şubesinden detaylı para transferi yapmadığını belirterek dolandırıcılıkla ilgili bilgisiz olduğunu dile getirdi.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu da savcılığa verdikleri dilekçelerde büyük miktarlarda nakit para aktarımı yaptıklarını ve dolandırıldıklarını ifade ettiler. Turan, son fonda sıkıştığını iddia eden Erzan'ın 33 milyon TL kredi çekmesine neden olduğunu belirtti ve elden verdiği paraların bir kısmının geri ödendiğini ancak kalanın ödenmediğini belirtti.

Mahkeme sürecinde Erzan'ın "kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" ifadesi de davanın seyrini etkilemeye devam ediyor. Savcılığın, nitelikli dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik suçlarından 226 yıl hapis cezası istediği davanın ilerleyen sürecinde, ünlü isimlerin ifadeleri ve yaşananlar merakla takip ediliyor.

Kim ne kadar dolandırıldı?

Arda Turan: 7 milyon 500 bin dolar
Emre Belözoğlu: 4 milyon 292 bin dolar
Selçuk İnan: 1 milyon 535 bin dolar
Nestor Fernando Muslera: 500 bin dolar
Emrah -Emre Çolak: 3 milyon 212 bin dolar
Buse Terim Bahçekapılı: 240 bin dolar
Bülent -İnci Çeviker: 2 milyon 198 bin dolar
Burhan Taşpolat-Evrim Pınar Güzel: 1 milyon 416 bin dolar ve 1 milyon 500 bin TL
İsmail İbrahim Çağlar: 2 milyon 910 bin dolar
Musa Mert Çetin: 75 bin dolar
Ömer Kahraman: 940 bin dolar ve 5 milyon 884 bin TL
İbrahim Kocabaldır: 140 bin dolar
Uğur-Nurettin Gözaçan: 500 bin dolar
Nuray Şengüller: 312 bin dolar