Fred, milli takımın performansını övgü dolu sözlerle anlattı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fred, A Milli Futbol takımı için övgü dolu sözlerini basın toplantısında dile getirdi.

Yayınlanma:
Fred, milli takımın performansını övgü dolu sözlerle anlattı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Yıldızı Fred: Mourinho Harika Bir Hoca

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fred, yeni sezon hazırlıklarının sürdüğü Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 performansını değerlendirirken, Türkiye'nin kazanmasını isterdiklerini belirtti.

Fred, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'dan övgüyle bahsederken, Mourinho harika bir hoca. Hem antrenmanlarda hem de maçlarda verimlilik istiyor. Mourinho'yu tanıyorsunuz, her zaman kazanmak ister. Takımda da bu karakterde çok oyuncu var. şeklinde konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 performansını da değerlendiren Fred, Türk Milli Takımı'ndaki her oyuncu harika bir iş çıkardı, muazzam oynadılar. Takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum, çok iyi oynadılar. Türkiye'nin kazanmasını isterdik. Umarım bir sonraki turnuvada daha ileriye giderler. dedi.

Fred ayrıca, geçen sezon sakatlıklar nedeniyle 15 maç kaçırdığını ve bu durumun kariyerinde ilk defa yaşandığını belirtirken, bu sezon daha iyi hissettiğini ve kupalar kazanmanın önemli olduğunu vurguladı.