Ferdi Kadıoğlu'nun transferi dengeleri değiştirdi

Euro 2024'te sergilediği performansın ardından takımdan ayrılmasının neredeyse kesin olduğu belirtilen Ferdi Kadıoğlu'nun transferiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Yayınlanma:
Ferdi Kadıoğlu'nun transferi dengeleri değiştirdi

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'nin Değerini Artırdı

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024 için değerine değer kattı. Avrupa'nın önde gelen kulüplerini peşine takan yıldız sol bek için yeni bir gelişme yaşandı.

Turnuvadan önce 25 milyon eurodan aşağı satmayı düşünmeyen Fenerbahçe, bonservis bedelini 35 milyon euroya yükseltti. Jose Mourinho'nun da takımda kalmasını istediği genç futbolcunun bir sezon daha Sarı-Lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

Alman devi Borussia Dortmund, başarılı sol beki kadrosuna katmak istemesine rağmen fiyatı pahalı bulduğu için görüşmeleri sonlandırdı. İngiliz devi Manchester United ise Ferdi Kadıoğlu için pazarlıklara devam ederek onu kadrosuna katmayı hedefliyor.

Ferdi Kadıoğlu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maçta sahaya çıkarak 4.324 dakika süre aldı. Bu karşılaşmalarda 3 gol atıp, 5 asist yaparak takımına katkı sağladı.