Fenerbahçe'nin Radarında Yeni Bir Yıldız: Puertas İsmail Kartal'ı Büyüledi

Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe arasındaki maç sonrası, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, İspanyol orta saha oyuncusu Puertas'a hayran kaldığı ve Szymanski'nin ayrılması durumunda bu yıldızın transfer edilmesi gerektiğine dair yönetime rapor sunduğu bildirildi. 25 yaşındaki Puertas, 8 gol ve 19 asistle dikkat çeken performansıyla sadece teknik heyetin değil, Başkan Ali Koç'un da ilgisini çekti.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'nin Radarında Yeni Bir Yıldız: Puertas İsmail Kartal'ı Büyüledi

FENERBAHÇE 1 MİLYON EURO KASASINA KOYACAK

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'ndaki hedefi 40, Oosterwolde'de ise hedefi 30 milyon euro. Fenerbahçe bu turu geçmesi halinde 1 milyon euro'yu kasasına koyacak. Fenerbahçe Avrupa ve kendi liginde toplamda 22 maçta kaybetmeyen Union Saint-Gilloise'yi rahat geçti. Dün gece maçı yöneten Portekizli hakem ortada, Sparta Prag maçını yöneten İngiliz hakem ortada. Galatasaray Avrupa'ya çıktığı zaman bu hakemlerle 4 yiyor.

İSMAİL KARTAL PUERTAS'A HAYRAN KALDI

Fenerbahçe'nin oyununa bakıyorum, Galatasaray'ın oyununa bakıyorum Okan Buruk nasıl bu ligde lider anlamıyorum, nasıl sadece tek yenilgi aldılar bunu idrak edemiyorum. Fenerbahçe Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden tek kulüp, Fenerbahçe'nin Süper Kupa ve Süper Lig maçları ertelenmeli. Ferdi Kadıoğlu da babası da aynı şeyleri söylüyor; Fenerbahçe kal dedikçe biz bu kulüpte kalacağız diyorlar. Dün gece Puertas harika bir futbol oynadı, İsmail Yüksek onu olabildiğince durdurmaya çalıştı ama Puertas (42 maçta 8 gol 19 asist) gerçekten kalitesiyle ön plana çıktı.

Maçtan sonra İsmail Kartal, Puertas'ı çok beğenmiş, sezon sonunda Szymanski giderse Puertas gündeme gelebilir.

İSMAİL YÜKSEK SAFKAN 6 NUMARDIR

Bu maç İsmail Yüksek için referans maçı oldu. İsmail bu maçta 5 top kazandı, 14 ikili mücadele kazandı, 10 tane de sahipsiz top kaptı. İsmail neyi az neyi fazla yapıyor bunu görmesi lazım. İsmail çalımı, zorlamayı az yapmalı, mücadeleyi top kapmayı aynen çok yapmalı. Eğer bu dengeyi yakalayabilirse İsmail çok büyük kulüplere gidebilir, İsmail Yüksek net bir 6 numaradır.

SZALAİ 12,5 MİLYON EURO'YA GİTTİ DJİKU BEDAVAYA GELDİ

Dünkü maçta Djiku'nun istatistikleri; 71 topla buluşma, 6 top çalma, 7 tehlike engelleme, 3 pas arası, 1 şut engelleme, 12/8 ikili mücadele kazanma yüzde 84 isabeti pas. Fenerbahçe 12,5 milyon euro'ya Szalai'den çıkıp bedavaya Djiku'yu transfer etti.Bu transfere Beşiktaş devredeydi ama Mario Branco da işin içindeydi. Fenerbahçe'de yönetim değişse de Branco görevde kalmalı.