Fenerbahçe'nin En-Nesyri için Arabistan'dan Teklif Geldi

Fenerbahçe'nin yeni santrafor transferinde En-Nesyri için gecikme endişeleri var. Suudi Arabistan'dan da oyuncuyu isteyen takımlar olduğu öğrenildi.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'nin En-Nesyri için Arabistan'dan Teklif Geldi

Fenerbahçe Transfer Çalışmalarında Son Durum

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarında da hız kesmiyor. Avusturya'nın Graz kentinde kamp yapan takım, geçtiğimiz gün oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. EURO 2024 sebebiyle tam kadro hazırlıklara başlayamayan sarı lacivertli ekip, başkan Ali Koç'un ve As Başkan Acun Ilıcalı'nın vaat ettiği yıldız transferlerle güçlenmeyi hedefliyor.

En-Nesyri Transferinde Belirsizlik Devam Ediyor

Sevilla'dan transfer edilmek istendiği basına yansıyan En-Nesyri'nin durumu hala netlik kazanmış değil. Fenerbahçe için imza atmasına kesin gözüyle bakılan oyuncuyla ilgili farklı gelişmelerin olduğu belirtiliyor. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe, En-Nesyri ile pazarlıklarını sürdürüyor. Ayrıca Suudi Arabistan'dan da oyuncuya yoğun bir ilgi var. şeklinde açıklamalarda bulundu.

En-Nesyri Henüz Kararını Vermedi

İddialara göre Fenerbahçe, Sevilla ile anlaşma sağladığı En-Nesyri için beklemeye geçmiş durumda. Ancak Faslı oyuncunun henüz son kararını vermediği ve bu nedenle durumun belirsizliğini koruduğu söyleniyor.

En-Nesyri'nin Kariyeri

Fas doğumlu En-Nesyri, futbol kariyerine ülkesinin Mohammed VI Futbol Akademisi'nde başladı. Malaga ve CD Leganés gibi İspanyol takımlarında oynadıktan sonra Sevilla'ya transfer olan oyuncu, kariyeri boyunca önemli performanslar sergiledi. Şu anki piyasa değeri 20 milyon Euro olan En-Nesyri, toplamda 73 gol ve 7 asist yaparak dikkat çekiyor.