Fenerbahçe'de Kritik Divan Kurulu Toplantısı
Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Başkan Sadettin Saran, gayrimenkul ve taşınmazlar için yetki isteyecek. Toplantıya eski başkanlar Ali Koç ve Aziz Yıldırım da katılım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından gündem maddelerine geçildi.
Yayınlanma:
```html
Fenerbahçe'nin Ekim Ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Toplantıda Başkan Sadettin Saran, kulübün gayrimenkul ve taşınmazları için yetki talebinde bulunacak.
TOPLANTI BAŞLANGICI VE KATILIMCILAR
Toplantı, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla start aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu ve çok sayıda Divan Kurulu üyesi toplantıda hazır bulundu.
ESKİ BAŞKANLAR DA SALONDA
Sarı-lacivertli camianın önde gelen isimlerinden, eski başkanlar Ali Koç ve Aziz Yıldırım da toplantıya katılarak dikkat çekti.
```Haber Merkezi