Euro 2024 yarı final heyecanı yarın başlıyor

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024 turnuvasında yarın ilk finalist belli olacak.

Yayınlanma:
Euro 2024 yarı final heyecanı yarın başlıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2024 Yarı Final Maçı Heyecanı

Yarın oynanacak İspanya-Fransa maçı ile Euro 2024 yarı final heyecanı başlıyor. Karşılaşma, Münih Futbol Arena'da TSİ 22.00'de gerçekleşecek ve ilk finalist belli olacak.

Maçı Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Slavko Vincic yönetecek. Yardımcıları ise Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Slovakya'dan Ivan Kruzliak olacak. Yarınki müsabakayı kazanan takım, Hollanda-İngiltere eşleşmesini geçen takım ile şampiyonluk maçına çıkacak.

İspanya, Euro 2024'te hücumda etkili bir performans sergilerken Fransa savunmada dikkat çekiyor. İspanya, turnuvada hiç gol yemezken 102 şutla en fazla gol arayan takım oldu. Fransa ise sadece 1 gol yedi ve 5 maçın 4'ünde kalesini gole kapatmayı başardı.

İspanya Milli Takımı'nda cezalı durumdaki futbolcular Dani Carvajal ve Robin Le Normand yarı final maçında forma giyemeyecek. Öte yandan Fransa'da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

İspanya'nın beklenen kadrosu şu şekilde: Unai Simon, Navas, Nacho, Laporte, Cucurella, Olmo, Rodri, Fabian Ruiz, Lamine Yamal, Morata, Williams.

Fransa'nın beklenen kadrosu ise şu şekilde: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kante, Tchouameni, Camavinga, Griezmann, Kolo Muani, Mbappe.