Erdoğan'dan Arda Güler İle İlgili Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EURO 2024'te Türkiye-Hollanda maçını tribünden izledikten sonra gazetecilerle uçakta sohbet etti. Bir gazeteci, Gelmiş geçmiş en yetenekli Türk futbolcular içinde Arda'yı nereye konumlandırırsınız? Mesela Yusuf Tunaoğlu ve Sergen Yalçın gibi... diye sordu. Erdoğan'dan gelen yanıt ise bomba etkisi yarattı.

Yayınlanma:
Erdoğan'dan Arda Güler İle İlgili Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Güler için övgüler yağdırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı maçı tribünden izledikten sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Arda Güler hakkında görüşlerini paylaşan Erdoğan, genç futbolcunun Allah vergisi bir yeteneğe sahip olduğunu belirtti.

Erdoğan, Arda Güler'in diğer yetenekli Türk futbolcularından farklı olduğunu söyleyerek, Arda hepsinden farklı dedi. Genç futbolcuya fırsat verilmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, Arda'nın kabiliyeti ortada. Sabretmek ve ona fırsat vermek önemli. Bugün oynadığı maçta performansı çok iyiydi. Özellikle duran toplardaki yeteneği dikkat çekici. Eğer istikrarını korursa, Türk futbolu ve Real Madrid takımı büyük fayda sağlar şeklinde konuştu.