Erdoğan, Mourinho'yu Geleceğiyle Oynamama Konusunda Uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda maçı dönüşü uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeli olan Erdoğan, takımın genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu hakkında konuşarak Jose Mourinho'yu uyardı.

Yayınlanma:
Erdoğan, Mourinho'yu Geleceğiyle Oynamama Konusunda Uyardı

A Milli Futbol Takımı Euro 2024'te Hollanda'ya Mağlup Oldu

A Milli Futbol Takımı, Euro 2024 mücadelesinde dün Hollanda'ya 2-1 yenilerek çeyrek finalde turnuvaya veda etti. Maç sonrasında Teknik Direktör Vincenzo Montello eleştirilerin hedefi oldu ve tartışmaları başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da maçı izledi ve dönüşte gazetecilere açıklamalarda bulundu. Mağlubiyet sonrasında Montella'ya destek veren Erdoğan, O kendini ispatlamış bir isim, elinden geleni yapıyor dedi.

Ferdi Kadıoğlu ve Transfer İddiaları

Erdoğan, ayrıca Ferdi Kadıoğlu hakkında da konuştu. Geçen sezon performansıyla dikkat çeken Ferdi'nin potansiyeline değinen Erdoğan, Ferdi Kadıoğlu çok hırslı bir oyuncu. Mourinho'nun istikbalini duymamak lazım ifadelerini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu'nun Arsenal ve Borussia Dortmund'un ilgisini çektiği iddia ediliyor. Ancak Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'nun oyuncuyu satmak istemediği ve sadece 40 milyon avro teklif gelmesi durumunda izin vereceği belirtiliyor.

Erdoğan'ın Ferdi Kadıoğlu konusundaki uyarısından sonra Mourinho'nun nasıl bir karar vereceği merak konusu haline geldi.