Beşiktaş Ve Immobile Ayrılığı Kapıda
Beşiktaş'a geçen sezon katılan Ciro Immobile, beklentileri karşılayamaması ve yüksek maliyeti nedeniyle takımdan ayrılıyor. Başkan Serdal Adalı ile yapılan fesih görüşmelerinde anlaşmaya varıldı. Immobile'nin İtalyan ekibi Bologna'ya transfer olması beklenirken, alacakları 1 yıl içinde 5 taksitte ödenecek.
Yayınlanma:
Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Beşiktaş kadrosuna katılan Ciro Immobile'nin siyah beyazlı macerası sona eriyor.
Beklentileri karşılayamayan ve yüksek maliyeti nedeniyle takımdan ayrılması gündemde olan Immobile, Başkan Serdal Adalı ile yaptığı görüşmelerde fesih konusunda büyük ölçüde anlaştı. Ayrılığa dair resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.
AYRILIK DETAYLARITecrübeli oyuncu, gelecek sezonki alacaklarının bir kısmından vazgeçerek ayrılığa kolaylık sağladı. Immobile'nin, İtalya Serie A ekiplerinden Bologna'ya transfer olması bekleniyor. Beşiktaş, oyuncunun alacaklarını 5 taksit halinde ödeyecek.
IMMOBILE'NİN BEŞİKTAŞ KARİYERİBeşiktaş formasıyla 41 maça çıkan 35 yaşındaki golcü, bu karşılaşmalarda 19 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.
Haber Merkezi