Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ü Kocaelispor'a Verdi

Beşiktaş, 32 yaşındaki futbolcusu Tayfur Bingöl'ün Kocaelispor'a transfer olduğunu duyurdu. Siyah-beyazlı kulüp, Bingöl'e hizmetleri için teşekkür ederken, futbolcunun Beşiktaş formasıyla 48 maçta 3 gol ve 4 asistlik performans sergilediği belirtildi. Transfer, her iki taraf için de hayırlı olsun temennileriyle sonuçlandı.

Yayınlanma:
Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ü Kocaelispor'a Verdi

Beşiktaş, 32 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Tayfur Bingöl'ün Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor'a transfer olduğunu resmen duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Tayfur Bingöl’ün nihai transferi konusunda Kocaelispor ile anlaşmaya varılmıştır. Tayfur Bingöl’e kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bu gelişmeyi kamuoyunun bilgisine sunarız."

TRANSFER DETAYLARI

Tayfur Bingöl, Beşiktaş formasıyla ter döktüğü süre boyunca toplam 48 resmi karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 3 gol kaydederken, 4 kez de asist yaparak takımına katkı sağladı.

Haber Merkezi