Beşiktaş Başkanı Adalı'dan Tff'ye Ziyaret
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ile Riva'da bir araya geldi. Adalı, görüşmede, özellikle Eyüpspor maçındaki hakem kararlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. VAR kayıtlarının incelenmesiyle TFF'nin de kendilerine hak verdiğini belirtti ve hakemlere olan güvenini vurguladı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Adalı, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ikinci başkan Mecnun Otyakmaz ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu ile Riva'daki TFF merkezinde bir araya geldi.
ADALI'DAN AÇIKLAMALAR
Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, toplantının verimli geçtiğini belirtti. Özellikle, ikas Eyüpspor maçında yaşanan tartışmalı pozisyonları VAR kayıtlarıyla birlikte tekrar izlediklerini ve federasyonun bu konudaki hassasiyetini gördüklerini ifade etti. Adalı, TFF yetkililerinin de kendilerine haklılık payı verdiğini vurguladı.
HAKEMLERE GÜVEN VURGUSU
Adalı, "Sezonun ilk maçından itibaren yaşadığımız bazı sıkıntıları dile getirdim. Bundan sonraki süreçte hakemlere olan güvenimizi de MHK Başkanına ilettim. Geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız problemleri kendileriyle paylaştım," şeklinde konuştu.
Haber Merkezi