Barış Alper Yılmaz'ın Sayfasında Yapılan Düzenleme Gündemi Salladı

Milli takım, EURO 2024'te Hollanda ile çeyrek final mücadelesine çıkacakken Barış Alper Yılmaz'a yapılan bir edit gündemi salladı. Maç saatine kadar heyecan dorukta!

Yayınlanma:
Barış Alper Yılmaz'ın Sayfasında Yapılan Düzenleme Gündemi Salladı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Heyecan Dorukta

Avrupa Futbol Şampiyonası büyük bir heyecanla devam ediyor. Bu akşam oynanacak Türkiye-Hollanda yarı final maçı tüm futbolseverlerin heyecanını arttırıyor. Berlin Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek dev karşılaşma öncesi sosyal medyada da büyük bir hareketlilik yaşanıyor. A Milli Takım'a özel hazırlanan editler gündemde.

Son haber ise A Milli Takım'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'a yapılan edit ile ilgili. Mackolik'in paylaştığı videoda Barış Alper Yılmaz'a AROG filminden bir kesit uyarlandı. Paylaşıma eklenen not ise dikkat çekici: Barış Alper Yılmaz'ın Van Dijk'a çekeceği tarife.

Bu önemli maçta Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Yardımcılıkları Nicolas Danos ve Benjamin Pages yaparken, dördüncü hakem Felix Zwayer olacak. VAR koltuğunda ise Fransız Jerome Brisard görev yapacak.

Muhtemel 11'ler

TÜRKİYE: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Arda Güler.

HOLLANDA: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Simons, Malen, Depay, Gakpo.