Arda Güler'den sevindiren haber geldi! Ailesi gözyaşlarını tutamadı

Real Madrid'e transfer olduktan sonra önce dizinden, ardından da sol arka adalesinden sakatlanan Arda Güler'in ne zaman maçlara çıkabileceği merak konusuydu. Sonunda Güler'den sevindirici haber geldi. Güler, bu hafta Sevilla ile ilk maçını oynanacak.

Yayınlanma:
Arda Güler'den sevindiren haber geldi! Ailesi gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçe'den henüz 17 yaşında Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler yeni takımıyla ABD kampında sakatlık geçirmişti. ABD kampından ayrılarak İspanya'ya dönen ve ameliyat olan Arda Güler, diz sakatlığını atlatmasının ardından takım antrenmanlarına geri dönmüştü.

Real Madrid'in Las Palmas ile oynayacağı karşılaşma öncesinde takımla çalışmalara başlayan ve Ancelotti tarafından kadroya dahil edileceği açıklanan Arda Güler, bu kez sol arka adalesinden sakatlık yaşadı ve 3 hafta sahalardan uzak kaldı

652d0be386b244649ce9c170.webp

Sevilla ile karşı karşıya gelecek

Sol arka adalesindeki sakatlığını atlatan ve bu hafta antrenmanların bir bölümünde takımla çalışmalara başlayan Arda Güler bireysel güç idmanlarını da tamamladı. Real Madrid, 21 Ekim'de deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Carlo Ancelotti ve sağlık ekibinin gözetimi altında çalışmalarına devam etmesi beklenen Arda Güler'in herhangi bir risk görülmemesi durumunda Sevilla ile oynanacak maçta süre alması bekleniyor.

AS'tan Sergio Lopez de Vicente'nin haberine göre Real Madrid'in Sevilla ile oynayacağı karşılaşmada Arda Güler'in ilk kez eflatun-beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Habere göre en ufak bir sakatlık ihtimalinde bile Arda Güler'in oynatılmayacağı bilgisine yer verilirken Braga ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında ise genç yıldıza süre verilmesinin beklendiği kaydedildi.

1075370502-189-0-675-486-1920x0-80-0-0-27874176d0776b4fd54729a15e926bb4.jpg

Arda Güler gözyaşlarını tutamadı! hemen ailesini aradı

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central, Arda Güler'in Ancelotti ile yaptığı konuşmanın ardından ailesine "Sanırım zamanı geldi. Bernabeu'da ilk maçıma çıkacağım, bu benim en büyük hayalim." dediğini ve gözyaşlarını tutamadığını öne sürdü.

2z4xooy2qeegwug5fvmkng.webp

Defensa Central'de yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

Arda Güler'in iyileşme süreci devam ediyor ve asıl amaç Türk oyuncuyu nihayet sahada görmek. Son birkaç saat içinde Carlo Ancelotti ile bir görüşme yapıldı ve önemli bir rahatlama sağlandı.

Türkiye'nin başkentinden uzun vadeli bir anlaşmayla transfer edilen ve Barcelona'yı şık bir şekilde reddeden Güler, Real Madrid 2023/2024'ün yeni yüzlerinden biri... Arda şimdilik Real Madrid'de kendini gösteremedi. Sakatlıklar, ameliyatlar ve kötü şans... Yavaş yavaş sona eren ve birkaç hafta içinde yeni bir dönemin başlangıcına işaret edebilecek bir iyileşme aşamasında.

Bu haber, Carlo Ancelotti'nin uzun zamandır beklenen çıkışının yakında gerçekleşeceğine dair güvence verdiği bir sohbetin ardından Arda'nın Santiago Bernabeu'da taraftarın önüne çıkmayı hedeflediği sırada geldi. Güler yavaş yavaş asla unutamayacağı bir ana yaklaşıyor.