Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun Süper Lig maçları ertelendi
Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun maçları, THY Euroleague play-off'ları nedeniyle ertelendi. Türkiye Basketbol Federasyonu, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-FB ve Pınar Karşıyaka-A.Efes müsabakalarının tehir edildiğini duyurdu. Euroleague play-off'larında A.Efes, Panathinaikos AKTOR'a karşı, Fenerbahçe ise Paris Basketbol ile mücadele edecek.
THY Euroleague play-off'ları nedeniyle Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'nun Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında oynayacakları maçlar ertelendi. Türkiye Basketbol Federasyonu, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-Fenerbahçe Beko ve Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes müsabakalarının tehir edildiğini duyurdu.
**THY EUROLEAGUE PLAY-OFF'LARI HEYECANI**THY Euroleague play-off'larında Anadolu Efes, son şampiyon Panathinaikos AKTOR ile karşı karşıya gelecekken, Fenerbahçe Beko ise Paris Basketbol ile mücadele edecek. İki takım da Final Four bileti için kıyasıya mücadele edecekler.
**İLK MAÇLAR 22 VE 24 NİSAN'DA**Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında oynanacak play-off serisinin ilk iki maçı 22 ve 24 Nisan'da gerçekleşecek. Her iki takım da 3 galibiyete ulaşarak finale yükselmek için ter dökecek.
**SONUÇ**Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun maçları Euroleague heyecanı nedeniyle ertelendi. Basketbolseverler, büyük heyecanla play-off maçlarını bekliyor.
Haber Merkezi