Acun Ilıcalı, Milli Futbolculara Yönelik Eleştirilere Sert Tepki Gösterdi

Fenerbahçe Başkanı Acun Ilıcalı, EURO 2024'te A Milli Takım oyuncularına yapılan ağır eleştirilere tepki gösterdi. Ilıcalı, Bel altı vurmaya şaşkınlıkla bakıyorum dedi.

Yayınlanma:
Acun Ilıcalı, Milli Futbolculara Yönelik Eleştirilere Sert Tepki Gösterdi

Fenerbahçe As Başkanı Acun Ilıcalı: Milli Takım Performansı ve Eleştirilere Tepkiler

EURO 2024 çeyrek finalinde A Milli Erkek Futbol takımının Hollanda'ya elenmesi sonrasında hem gururlandık hem de üzüldük. Çocuklarımızın müthiş performansıyla yüreklerimizi fethettiler. Ancak, sosyal medya ve diğer platformlardan gelen ağır eleştirilere de maruz kaldılar.

Fenerbahçe As Başkanı Acun Ilıcalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, milli takımın performansını değerlendirirken eleştirilere de tepki gösterdi. Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

Bugün müthiş bir performans sergilediler. O kadar yürekten ve kalpten oynadılar ki çok üzgünüm çünkü bence bu sefer yarı finali hak eden bizdik. Futbolda topun da sevmesi lazım. Bazen top bizi sever, bazen de rakibi. Bugün top Hollanda’yı sevdi. En azından uzatma yüzde 100 hakkımızdı ama olmadı.

Bu milli çocuklar hepimizin. Memleketi temsil eden vatansever çocuklar. Performansları üzerinden yapılan bel altı eleştirilere hayretle bakıyorum. İnşallah milli takımın hepimizi iyi temsil ettiğini bilip, oyuncularımızı motive etmeye devam ederiz. Oyuncularımıza yapılan eleştirileri kabul etmiyorum. Samet için okuduğum şeyler beni üzdü. Bugün Allah ona güzel bir gün yaşattı. Milli takım kaybetmiş olabilir ama Samet 'İşte buradayım' dedi. Turnuva boyunca da iyi oynadı.

Başarılı olduğumuz kesin. Ama kaçan fırsatlar bizi üzdü. Daha iyi noktalara gelebilirdik. Hocamız başarılıydı ancak oyuncu değişiklikleri belki daha fazla olabilirdi. Çünkü çocuklar yoruldu ve yorgunken iki gol yedik. Sonuçta tren kaçtı.