Abd Açık'ta Sinner Ve Swiatek 3. Turda
ABD Açık'ta heyecan devam ediyor! İtalyan tenisçi Jannik Sinner ve Polonyalı Iga Swiatek, zorlu rakiplerini geçerek turnuvada 3. tura yükselmeyi başardı. Tenis dünyasının gözü New York'ta, bu iki başarılı oyuncunun performansında.
Yayınlanma:
Sezonun son grand slam mücadelesi olan ABD Açık'ta, İtalyan tenisçi Jannik Sinner ve Polonyalı Iga Swiatek, rakiplerini geçerek 3. tura adlarını yazdırdılar.
SİNNER'DEN ZAFER
New York'ta düzenlenen turnuvanın 5. gününde, erkeklerin dünya sıralamasında zirvede yer alan Jannik Sinner, ikinci tur maçında Avustralyalı rakibi Alexei Popyrin ile karşı karşıya geldi. Sinner, zorlu mücadeleyi kazanarak bir üst tura yükseldi.
SWIATEK DE TUR ATLADI
Turnuvada dikkat çeken bir diğer isim olan Iga Swiatek de başarılı bir performans sergileyerek 3. tura yükselmeyi başardı. Swiatek'in performansı, turnuva boyunca merakla takip ediliyor.
Haber Merkezi