SON DAKİKA CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı istifa etti

CHP’de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Siyaset gündemindeki hareketlilik Yerel Seçimlerin yaklaşmasıyla günden güne artarken CHP’de bir istifa yaşandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı görevinden istifa etti.

Yayınlanma:
SON DAKİKA CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı istifa etti

Siyaset gündemine yerleşen bir istifa haberi geldi. CHP'de yaşanan istifa gelişmesi sonrası siyaset gündemi yeniden hareketlendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını duyurdu. Yardımcı, 'Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerinden ve seçmenlerimizden gelen tepkilere kulak tıkamamı kimse bekleyemez. Benim asli sorumluluğum onlaradır.' ifadelerine yer verdi.

KOZA YARDIMCI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyuran Koza Yardımcı, Parti Meclisi'ndeki görevine devam edeceğini duyurdu.

ADAY BELİRLEME SÜRECİNE DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifasını açıklayan Koza Yardımcı, yayınladığı metinde aday belirleme sürecine dikkat çekti. Açıklamada; 'Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerinin emeklerini gözeterek, liyakat esaslı, belirlenen kurallara ve talimatlara uygun bir aday belirleme süreci olması için mücadele ettim. Yaptığım tüm uyarılara ve müdahalelere rağmen Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerinin ve seçmenlerimizin vicdanını yaralayan uygulamalar ısrarla devam etti.' ifadeleri yer aldı.

PARTİ MECLİSİ'NDEKİ GÖREVİNE DEVAM EDECEK

CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Koza Yardımcı, Parti Meclisi'ndeki görevine devam edeceğini duyurduğu notunda; 'Saygıdeğer halkımıza ve parçası olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarıma; Genel Başkanımızın takdiri ile geldiğim Genel Başkan Yardımcılığı görevimden bugün itibari ile istifa ederek örgütümün takdiri ile seçildiğim Parti Meclisi görevime devam ederek örgütümüzün ve seçmenlerimizin sesi olmaya devam edeceğim.' ifadeleri yer aldı.

Koza Yardımcı'nın sosyal medya hesabından yayınladığı istifa metni şu şekilde;

son-dakika-chp-genel-baskan-yardimcisi-koza-yardimci-istifa-etti-001.jpg