"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Karadeniz'de yapılan yeni doğal gaz keşfiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, keşfin Türkiye'nin enerji bağımsızlığına ve ekonomik istikrarına yapacağı katkıları vurguladı.
YENİ DOĞAL GAZ KEŞFİ
Cevdet Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu Karadeniz'deki doğal gaz keşfinin ülke için hayırlı olmasını temenni etti. Yılmaz, "75 milyar metreküplük rezerv ve yaklaşık 30 milyar dolarlık ekonomik değeriyle bu keşif, enerjide dışa bağımlılığımızı ve cari açığımızı azaltmaya önemli katkı sağlayacaktır," ifadelerini kullandı.
SAĞLIK ALANINDAKİ YATIRIMLAR
Yılmaz ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açılışını gerçekleştirdiği İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de hayırlı olmasını diledi. Sağlık hizmetlerindeki standartları yükseltirken, sağlık turizmi ve sağlık endüstrisi alanlarında da güçlü politikalarla ilerlemeye devam ettiklerini belirtti."
Haber Merkezi