Yılmaz Morgül, Mehmet Çevik'e destek verdi

Bursa'da sahnede Mehmet Çevik ile birlikte yer alan Yılmaz Morgül, 'Ateşe Düştüm' şarkısını söylediği için kendisini durdurmaya çalışan Mert Demir'e sert tepki gösterdi. Morgül, artık güçlü seslere destek vereceğini belirterek, Eylül ayında Bursalı şarkıcıyla düet yapacaklarını duyurdu.

Yayınlanma:
Yılmaz Morgül, Mehmet Çevik'e destek verdi

Bursa’da Mehmet Çevik’le aynı sahneyi paylaşan Yılmaz Morgül, ‘Ateşe Düştüm’ şarkısını seslendirdiği için kendisini engelleyen Mert Demir’e karşı tepkisini dile getirdi. Yılmaz Morgül, artık Mehmet Çevik gibi güçlü seslere destek vereceğini belirterek, Eylül ayında Bursalı şarkıcıyla bir düet yapacaklarını duyurdu. Mert Demir’in sevilen şarkısı ‘Ateşe Düştüm’ü seslendirmesiyle gündeme gelen Yılmaz Morgül, meslektaşı Mehmet Çevik’le birlikte Bursa’da düzenlenen kadınlar matinesinde sahne aldı.

“O KİŞİNİN ADINI BİLE ANMAM!”

Bursalı kadınları coşturan ikili, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mert Demir tarafından engellenen 'Ateşe Düştüm' şarkısı hakkında konuşan Morgül, “O kişinin adını bile anmayı düşünmüyorum. Benden telif istiyor, ancak şarkı bana ait değil ki telif sorunu olsun? Cover şarkıların telifi eser sahibine gider zaten. Bana herhangi bir telif gelmedi ki vereyim. Bana teşekkür etmeli ve hatta düet teklifi yapmalıydı” şeklinde konuştu. A

RTIK MEHMET’İN ARKASINDAYIM

Bursalı sanatçı Mehmet Çevik’in sesini ve yorumunu takdirle karşılayan Yılmaz Morgül, bu nedenle meslektaşıyla ortak bir projede yer alacaklarını açıkladı. Morgül, “Çoğu popçu sesleriyle değil, teknolojinin imkanlarıyla şarkı yapıyor. Konserde ise half playback yapabiliyorlar. Ben bu durumu onaylamam. Bu yüzden ben de gerçek sesi olan, sanata saygısı olan, gerçek sanatçılara destek olmaya karar verdim. Sevgili Mehmet’le Eylül ayında bir düet yapacağız” ifadelerini kullandı.