Yargı dizisinin büyük final gecesi gençlerin eğitimine destek olacak

Kanal D'nin üç sezon boyunca yayınlanan Emmy ödüllü dizisi Yargı, 26 Mayıs Pazar akşamı final bölümü ile ekrana veda edecek. Büyük bir veda organizasyonu düzenlenecek ve Yargı'ya emek verenlerle seyirciler bir araya gelerek dizinin sonunu birlikte izleyecekler.

Yayınlanma:
Yargı dizisinin büyük final gecesi gençlerin eğitimine destek olacak

TV Kanal D’nin, üç sezon boyunca ekranda olan Emmy ödüllü dizisi Yargı, görkemli bir finalle veda edecek

26 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan final bölümüyle birlikte, Ay Yapım imzalı dizi Yargı, ekrandan ayrılacak. Bu özel veda organizasyonunda dizinin emek verenleri ve izleyiciler bir araya gelecek.

İlk bölümünden itibaren büyük ilgiyle izlenen Yargı dizisinin finaline sayılı günler kaldı. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Yargı Veda” programı için son hazırlıklar sürüyor.

Yargı’da rol alan oyuncular ve diğer emek verenlerin katılacağı gecede sürpriz isimler de sahne alacak. “Yargı Veda” programı, Kanal D, teve2 ve D-Smart Dizi Smart Max kanallarından, sosyal medya hesaplarından ve D-Smart GO'dan canlı olarak yayınlanacak.

Biletlerin satışa çıkar çıkmaz tükenmesiyle, geceye büyük bir ilgi olduğu gözler önüne serildi. Gecenin tüm geliri, öncelikle deprem bölgesindeki gençler olmak üzere Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) gençlerin eğitimi için bağışlanacak.

Eğitime Destek Bileti satışları devam ederken, gecenin canlı yayınını takip ederek bağış yapmak isteyenler de destek olabilecekler.

Yapımcılığını Sema Ergenekon'un üstlendiği ve Ali Bilgin'in yönettiği dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, onlara birçok usta ve genç oyuncu eşlik ediyor.