Tan Taşçı'nın Zorlu Sevdam şarkısı kalplerde iz bıraktı

Tan Taşçı'nın seslendirdiği, Seda Akay sözleri ve Niran Ünsal bestesi olan şarkının yeni versiyonu merakla bekleniyor. Düzenlemesi Taner Günüç'e ait olan bu zamansız hit, sanatçının konserlerinde de seslendiriliyor.

Yayınlanma:
Tan Taşçı'nın Zorlu Sevdam şarkısı kalplerde iz bıraktı

Yepyeni Versiyonla Efsane Şarkılar Seda Akay Albümünde Buluşuyor

1996 yılında sözleri Seda Akay’a ait olan ve Niran Ünsal tarafından bestelenip yorumlanan şarkı, Tan Taşçı'nın sesiyle tekrar hayat buluyor. Taner Günüç tarafından düzenlenen bu zamansız hit, şimdiye kadar duyulmamış bir yorumla dinleyicilerle buluşacak. Sanatçı, şarkıyı konserlerinde de seslendirmeye başladı ve yeni versiyonun merakla bekleniyor.

Seda Akay'ın arşiv niteliğindeki şarkılarından oluşan albüm, pek çok ünlü sanatçının yorumlarıyla müzikseverleri büyülemeye hazırlanıyor. Albümde Niran Ünsal, Garo Mafyan, Bülent Özdemir, Ozan Çolakoğlu, Ahmet Kaya, Burçin Birben, Cenk Taşkan, Tamer Özkan gibi birbirinden değerli müzisyenlerin eserleri yer alacak. Tan Taşçı'nın yorumladığı Zorlu Sevdam ise albümün açılış şarkısı olacak.

Tan Taşçı, şarkıyla ilgili olarak, 'Zorlu Sevdam'ın bendeki yeri çok özel, şarkının duygularını içselleştirdim ve konserlerde de seslendirmekten keyif alıyorum, dedi. Yeni versiyon, 24 Mayıs Cuma günü dijital platformlarda ve Tan Taşçı ile Poll Production YouTube kanallarında dinleyicilerle buluşacak.