Oğuzhan Uğur, Ceza'ya Saygı Konserinde Yaşanan Sagopa Kajmer Krizine Açıklık Getirdi

Türkçe Rap'in önemli isimlerinden Ceza için düzenlenen Saygı1 konserinden sonra Sagopa Kajmer'e teklif götürülüp götürülmediği sosyal medyada tartışma konusu oldu. Oğuzhan Uğur konu hakkında açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Oğuzhan Uğur, Ceza'ya Saygı Konserinde Yaşanan Sagopa Kajmer Krizine Açıklık Getirdi

Rapçi Sagopa Kajmer'in Saygı1 Konseri Tartışmaları

Ünlü rapçi Ceza için düzenlenen ve rap camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı Saygı1 konseri sonrasında tartışmalar alevlendi. Konuyla ilgili olarak rapçi Sagopa Kajmer'in konuşmaları dikkat çekti.

Sagopa Kajmer, sosyal medyada kendisine de teklif gelip gelmediği sorusuyla karşılaştı. Verdigi cevapta, İlk teklif bana geldi fakat öyle bir gece için şu an başka planlarım var. Belki 10 yıl sonra kabul ederim şeklinde konuştu.

Tartışmaların artmasıyla konserin sahibi Oğuzhan Uğur da konu hakkında açıklama yaptı. Sagopa'nın hayranı olduğunu belirten Uğur, Sagopa'ya hiçbir teklif gitmedi. Sadece selam göndermesini rica ettim, ama reddetti. SAYGI1 sadece yaş almış ustalar için değil, genç müzisyenler için de yapılan bir proje dedi.

Sagopa Kajmer ise bu açıklamaların ardından teklifin kendisine geldiğini ve ısrarını sürdürdü. Sosyal medyada yaptığı açıklamada, Bana iki ayrı teklif geldi. Kim neyi nasıl anlarsa anlasın artık dedi.