Müjdat Gezen'in programı 'Bizim Ev', Erol Evgin'i ağırladı

Türk pop müziğinin usta ismi Erol Evgin, Müjdat Gezen’in YouTube programı olan “Müjdat Gezen ile Bizim Ev”e konuk oldu.

Yayınlanma:
Müjdat Gezen'in programı 'Bizim Ev', Erol Evgin'i ağırladı

Türk pop müziğinin usta ismi Erol Evgin, deneyimli sanatçı Müjdat Gezen’in YouTube programı “Müjdat Gezen ile Bizim Ev”de konuk oldu. Müjdat Gezen, öğrencilerine “Erol’un jenerasyonundan aynı popülariteye sahip başka sanatçı var mı?” diye sorduğunda cevap alamayınca Erol Evgin, “Benim yaşımdayken, sadece ben ve Ajda var” diyerek esprili bir şekilde cevapladı.

Müjdat Gezen, esprilerine devam ederek, “Ajda senden 20 yaş küçük, sana hep ‘Erol Ağabey’ derdi. Hala geç kız nasıl oluyor?” diye espri yaptı. Erol Evgin bu esprilere gülerek cevap verdi ve Ajda’nın Adana’daki konser anısını paylaştı.

Erol Evgin, öğrencilerden gelen “En özel şarkınız hangisi?” sorusuna ise “İşte Öyle Bir Şey” şarkının kariyerinde dönüm noktası olduğunu paylaştı. Çiğdem Talu ve Melih Kibar ile 8 yıl çalıştığını belirten Evgin, bu dönemde kendi bestelerini hiç ortaya çıkarmadığını ancak bir sürü hit şarkı seslendirdiğini belirtti.

“İşte Öyle Bir Şey” şarkısının kendisini heyecanlandırdığını ve Ankara’dan İstanbul’a hemen döndüğünü anlatan Erol Evgin, bu anıyı duygusal bir şekilde paylaştı.