Mehmed: fetihler sultanı, her şey İstanbul için!

TRT 1'de sezonun en merakla beklenen dizisi olan Mehmed: Fetihler Sultanı, Fatih Sultan Mehmed'in hayatını konu alıyor. 28 Mayıs Salı günü saat 20.00'de 13. bölümüyle ekranlarda olacak.

Yayınlanma:
Mehmed: fetihler sultanı, her şey İstanbul için!

Mehmed: Fetihler Sultanı'nın 13. bölüm özeti:

Konstantinos, Mara'yı Mehmed'e teslim ederken tüm gerçekleri açıklamış ve Çandarlı Halil'in işbirliğini ortaya çıkarmıştı. Mara, Mehmed'e bunu aktaracak mı, yoksa Çandarlı ile yüzleşecek mi?

Mehmed artık siyasi hesaplaşmalardan sıkılmış ve fetih için gerekli hamleleri yapmaya kararlıdır. Yeni hedefi ise Dimitria Kalesi!

Mara'nın dönüşü Hala Sultan'ı endişelendirmiş, Mihriban'ı dikkatli olması konusunda uyararak Mara'nın Hala Sultan'ı açığa çıkarmak için yeni ve tehlikeli bir oyunu olduğunu fark etmiştir.

Hala Sultan için tehlike çanları çalmaktadır. Kurulan tuzakla başa çıkabilecek mi, yoksa bir kez daha başarılı mı olacak?

Konstantinos, şehrinin güvenliğini artırmak için çözümler aramaktadır. Kuşatmaya karşı şehrin zayıf noktalarını gören Konstantinos, Vatikan'dan yardım istemeye yönelmiştir.

Helena ve Sfrancis buna karşı çıkar. Konstantinos, muhalefete rağmen bu birliği sağlayabilecek mi, yoksa mağlup mu olacak?