MasterChef Jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın Parmak Kaybı Sonrası Kızlarının Yaptırdığı Anlamlı Dövme Kamuoyu ile Paylaşıldı

MasterChef Türkiye'nin jürisi Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz günlerde 3 parmağını küçük yaşlarda kaybettiğini açıklamıştı. Yalçınkaya'nın kızlarının kesilen eli için dövme yaptırdığını söylemesinin ardından, bu dövmeler ortaya çıktı.

Yayınlanma:
MasterChef Jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın Parmak Kaybı Sonrası Kızlarının Yaptırdığı Anlamlı Dövme Kamuoyu ile Paylaşıldı

Mehmet Yalçınkaya'nın Duygusal İtirafları

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda yarışmacılar, hayallerine kavuşmak için mücadele ederken, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya duygusal bir itirafta bulundu. Geçen hafta yayınlanan bölümde, 5 yaşındayken iki arkadaşıyla oynarken 3 parmağını kaybettiğini açıklayan Mehmet Şef, yaşadığı zorlukları ve önyargıları dile getirdi. Ancak pes etmeden hayallerinin peşinden gitmeyi başardığını ve bugün MasterChef jürisi olarak karşımıza çıktığını söyledi.

Yalçınkaya'nın bu açıklaması, stüdyodakileri ve izleyicileri duygulandırdı. Benzer bir deneyim yaşayan bir yarışmacıya da destek olan Mehmet Şef, hayatın devam ettiğini düşünmenin önemine vurgu yaptı. İnsanların bir eksikliğe dikkat kesilmemesi zor diyen Yalçınkaya, kendi yaşadığı zorlukları anlatarak cesaret verdi.

Yalçınkaya'nın kızlarının elindeki dövmeleri de merak konusuydu. Mehmet Şef, kızlarının elini dövme yaptırdığını söyleyerek, Benim iki çocuğumun dövmeleri benim elim dedi. Kızlarının dövmelerini gören Yalçınkaya, etkilendiğini ve sevdiğini belirtti.