Margot Robbie, Barbie filminin yıldızı, hamile olduğunu duyurdu

Margot Robbie, Barbie filminin başrol oyuncusu olarak seçilirken, uzun süredir evli olduğu Tom Ackerley ile bebek sahibi olmaya hazırlanıyor. Oyuncunun belirginleşen göbeği ise dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Margot Robbie, Barbie filminin yıldızı, hamile olduğunu duyurdu

Margot Robbie ve Tom Ackerley Bebek Bekliyor!

2013 yılında Aşk Uğruna filmi setinde tanışıp arkadaşlıkları aşka dönüşen Margot Robbie ve Tom Ackerley, 2016'da Avustralya'nın Byron Körfezi'nde dünya evine girmişti. Uzun süredir birlikte olan çift, şimdi bebek müjdesiyle gündemde.

Margot Robbie, Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmiş, son olarak Barbie filmindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise güzel oyuncu hamile. Daily Mail'e konuşan yakın kaynaklar, çiftin bebek müjdesini doğruladı. Margot'un hamileliği, eşi Tom Ackerley ile çıktığı tatilde netlik kazandı. Karnı belirginleşen oyuncu, göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle dikkatleri üzerine topladı.

Dünya çapında ünlü olan Margot Robbie henüz hamileliğiyle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Oyuncunun hayranları ve magazin dünyası, çiftin bu mutlu haberiyle sevindiğini ifade ediyor.