Kısmetse Olur Yarışmacısı Öldüresiye Dövülme Anları Kameraya Yakalandı

Fenomen gelin adayı Eslem Sena Nur, İstanbul Harbiye'deki bir eğlence mekanında tuvalette saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Şimdi ise saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur Yarışmacısı Öldüresiye Dövülme Anları Kameraya Yakalandı

Fenomen Gelın Adayı Eslem Sena Nur Tuvalette Saldırıya Uğradı

İstanbul Harbiye'deki bir eğlence mekanında Fenomen gelin adayı Eslem Sena Nur, tuvalette 2 kadının saldırısına uğradı ve olay sosyal medya hesabından paylaşıldı. Saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Şişli Harbiye'deki bir eğlence mekanında meydana geldi. Gece saatlerinde arkadaşı Nisa Nur Taşkıran ile mekana gelen Eslem Sena Nur, evine gitmek için taksi beklerken tuvalete gitti. Ancak tuvalette bilinmeyen bir sebeple iki kadınla kavga etmeye başladı.

Saldırganlar tarafından tuvalette yere yatırılarak öldüresiye dövülen genç fenomen, başına topuklu ayakkabıyla vuruldu. Can havliyle saldırganlardan kaçan Eslem Sena Nur, dışarıda tekrar saldırıya uğradı. Mekan çalışanlarının araya girmesiyle kurtarılan genç fenomen, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.