İbo'nun Kızına Şiddet Uyguladığı İddiası

İbrahim Tatlıses'in uzun süredir reddettiği kızı Dilan Çıtak, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda babasıyla problemler yaşayan Çıtak, imalı sözlerle konuşmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
İbo'nun Kızına Şiddet Uyguladığı İddiası

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak, Şiddet Karşıtı Paylaşım Yaptı

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan Dilan Çıtak, Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı ifadelerini kullandı.

Yıllar sonra bir araya gelen baba kızın arasının bir kez daha açıldığına dair haberler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Tatlıses'in sosyal medya hesabından Dilan Çıtak'ı takipten çıkardığı ve kızıyla birlikte olan fotoğrafları sildiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Bu olaydan aylar sonra Dilan Çıtak, bir paylaşım yaparak tekrar gündeme oturdu.

Çıtak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam, yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur şeklinde konuştu.

Dilan Çıtak açıklamasının devamında, Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir, ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım ifadelerini kullandı.