Hasan Can Kaya'nın yeni sezon ilk bölüm konuğu açıklandı

Exxen'de neşenin hiç eksik olmadığı Konuşanlar programının sezon finalini gerçekleştiren Hasan Can Kaya, YouTube'da 'Yaz Shot 2024' adlı programıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Ünlü komedyen, daha önce hiç yayınlanmamış görüntülerle programa renk katacak. Yeni sezon için hazırlıklara başlayan Kaya, Exxen'deki ilk programında sevilen şarkıcı Edis'i konuk edecek.

Yayınlanma:
Hasan Can Kaya'nın yeni sezon ilk bölüm konuğu açıklandı

Hasan Can Kaya, Yaza Özel Sürpriz Programla Geri Dönüyor

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programının sezon finaliyle hayranlarına sürpriz bir müjde verdi. YouTube'da eski bölümlerin büyük ilgi görmesinden ilham alan Kaya, ağustos ayında yayınlanacak olan 'Yaz Shot 2024' programında izleyicilerle buluşacak. Programda daha önce hiç yayınlanmamış özel görüntüler de yer alacak.

Geçen yıl büyük beğeni toplayan yaz programının ardından, Konuşanlar'ın yeni sezonu merakla bekleniyor. Eylül ayında başlayacak yeni sezon çekimlerinde Exxen'de yayınlanacak ilk bölümün konuğu ise müzik dünyasının sevilen ismi Edis olacak. Edis, daha önce de programda konuk oldu ve bu kez de izleyicilerle programın samimi atmosferinde buluşacak.