Hadise yeni teklisiyle müzikseverlerle buluştu

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Hadise, 2024 yazında yeni şarkısı Hayat Oyunu ile başarılı bir çıkış yaparak dinleyicileriyle buluştu. Şarkı, Pasaj Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

Yayınlanma:
Hadise yeni teklisiyle müzikseverlerle buluştu

Müziğin Yıldızı Hadise, Yeni Şarkısı 'Hayat Oyunu' İle Yaza Damga Vuruyor

Pop müziğinin güçlü seslerinden Hadise, 2024 yazına iddialı bir giriş yapıyor. Son şarkısı 'Hayat Oyunu' Pasaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda hayranlarıyla buluştu.

Şarkının sözleri Murat Güneş'e, bestesi Volga Tamöz'e, aranjesi ise Esad Fidan'a ait. 'Hayat Oyunu' video klibi ise Belçika'da Şenol Korkmaz yönetmenliğinde çekildi.

Hadise, yeni şarkıyla ilgili düşüncelerini şu şekilde paylaştı:

Bu şarkı bana dört sene önce sevgili Haluk Şentürk tarafından hediye edildi. Ancak bu süre içerisinde şarkıyı söylemeye hazır hissetmedim.

Bu şarkının şimdi dinleyicilerle buluşmasının birden fazla nedeni var ama ben en önemlisi olarak içsel olarak tamamlanması gereken bazı yarım kalan yolculukları tamamladığıma inanıyorum.

Uzun zamandır içimde duran camdan ok artık yok gibi hissediyorum çünkü artık kazananın olmadığını bu hayat oyununda daha iyi anladım. Kazananın da aslında kaybettiğini fark ettim.

Şarkının her cümlesi için uzun uzun yazılar yazabilirim ama 'Hayat Oyunu' benim için her dinlediğimde yaşananları bir kenara bırakıp yarına odaklanmamız gerektiğini ve her gecenin bir sabahı olduğunu hatırlatıyor.

Bu şarkı benim için bir güç kaynağı. Umuyorum ki sizin de kalbinize dokunur ve hayatınızda iz bırakır.

'Hayat Oyunu' benim için duygusal bir sürecin final şarkısı. Elbette ilerleyen zamanlarda yine duygusal şarkılar söyleyeceğim ama bu şarkı hem bir final hem de yeni bir müzikal yolculuğun başlangıcı.

Heyecanlı ve mutluyum çünkü yıllar geçse de hala aynı heyecanı hissediyorum.