Gökhan Özoğuz ve Mustafa Üstündağ'dan Galatasaray ve TFF'ye Eleştiri

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ve Muro adıyla bilinen Mustafa Üstündağ, Galatasaray şampiyonluğunu sert şekilde eleştirdiler.

Yayınlanma:
Gökhan Özoğuz ve Mustafa Üstündağ'dan Galatasaray ve TFF'ye Eleştiri

Spor Dergisi: Athena Grubunun Solisti Gökhan Özoğuz ve Mustafa Üstündağ Şampiyonluk Hakkında Eleştirilerde Bulundu

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ve Muro olarak bilinen Mustafa Üstündağ, Galatasaray'ın şampiyonluğu hakkında ağır eleştirilerde bulundular. Muhalif açıklamaları nedeniyle O Ses Türkiye yarışmasından çıkarılan ünlü şarkıcı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e göndermede bulunarak Yanak okşatarak şampiyon olan takımlar tebrik edilmez dedi.

Gökhan Özoğuz, siyasetin Galatasaray'ın şampiyonluğuna bulaştığını söyleyerek, Yanak okşatarak şampiyon olan takımlar tebrik edilmez dedi. Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Özoğuz, siyasetin şampiyonluğu etkilediğini ve Fenerbahçe'nin bu duruma karşı direneceğini vurguladı.

Kurtlar Vadisi'nin Muro'su olarak da bilinen oyuncu Mustafa Üstündağ ise Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik eleştirilerde bulundu. Üstündağ, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi kutluyorum. Gecenin kazananı Büyükekşi oldu şeklinde konuştu.