Edis, Kimler Geldi, Kimler Geçti Dizisiyle Listelere Geri Dönüyor

Edis'in Martılar şarkısı tekrar dünya listelerinde yükselmeye başladı. Şarkının üç yıl sonra yeniden popüler olmasında Serenay Sarıkaya'nın dizisinin etkili olduğu belirtiliyor.

Yayınlanma:
Edis, Kimler Geldi, Kimler Geçti Dizisiyle Listelere Geri Dönüyor

Edis’in Martılar şarkısı dünya listelerine geri dönerek sevince sebep oldu. Şarkının üç yıl sonra yeniden global dinleme listelerinde yükselişe geçmesinde Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı dizi etkili oldu.

Serenay Sarıkaya'nın oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' adlı dizisi, Edis'in Martılar şarkısını üç yıl sonra tekrar dünya listelerine taşıdı.

Edis’in Martılar şarkısının tekrar dünya listelerine girmesi sevindirici bir gelişme. Şarkı, üç yıl aradan sonra global dinleme listelerinde yükselmeye başladı ve bu yükselişte Serenay Sarıkaya'nın dizisi etkili oldu.

Netflix'te yayınlanan 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinde Sarıkaya'nın canlandırdığı Leyla karakteri, Edis'in hayranı ve sık sık Martılar şarkısını dinliyor.

Edis'in kısa süreliğine de olsa kamera karşısına geçtiği dizide sıkça çalan Martılar, dizinin uluslararası izleyici kitlesini de etkilemiş gibi görünüyor.

Popüler müziğin en güçlü erkek sanatçılarından Edis'in uzun bir süre zirvede kalan Martılar şarkısı, 3 yıl aradan sonra Spotify'ın trend listelerinde yeniden yükselişe geçti.

Fransa, Almanya, İsviçre, Romanya, Macaristan, Avusturya gibi birçok ülkenin Top 50 ve Top 200 listelerine tekrar giren Martılar, Kanada, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerde ilk kez listelere girmeyi başardı.