Cemal Can Canseven Babasından Maaş Aldığını Açıkladı

Survivor'ın eski şampiyonu Cemal Can Canseven, yıllardır kazandığı parayı babasına verdiğini açıkladı. Canseven, aylık 25 bin TL maaş aldığını söyledi.

Yayınlanma:
Cemal Can Canseven Babasından Maaş Aldığını Açıkladı

Cemal Can Canseven'in Ekonomi İle İlgili Açıklamaları

'Survivor 2020' yarışmasında sempatik tavırları ve şampiyonluğuyla dikkatleri üzerine çeken Cemal Can Canseven, yine ilginç açıklamalarda bulundu. Rapçi Sefo'nun konserine katılan Canseven, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıllardır kazandığı parayı babasına veren Canseven, hesabını babasının tuttuğunu belirtti.

Çeşme'deki yüksek fiyatlara tepki gösteren Canseven, gittiği bir mekanda yaşadığı tartışmayı da anlattı. Çeşme'de plajlar çok pahalı, hem de harcama limiti koyuyorlar. Bir mekanda kavga bile ettim. Artık bu kadar kazıklanmaktan bıktım. Dışarıda yemek yemek yerine evde yemek yiyerek dışarı çıkıyorum, ücretsiz plajlara gidiyorum şeklinde konuşan Canseven, ekonomik olarak tasarruf döneminde olduğunu vurguladı.

Kazancımı eve yatırıyorum. Hesabımı annem ve babam yönetiyor. Aylık 25 bin TL maaş alıyorum babamdan. Avans talep edebiliyorum, mesela Türkiye maçına gitmek istediğimde avans alıyorum. 25 bin TL bana yeterli geliyor, biriktiriyorum. Lüks harcamalarım var, kredi kartı borçlarıyla uğraşmıyorum çünkü ailem benim için bu konularla ilgileniyor diyen Canseven, maddi konulardaki disiplinli yaklaşımıyla dikkat çekti.