Berker Güven, Sevgilisi Nihal Yalçın Hakkında Övgüler Yağdırdı

Berker Güven, sevgilisi Nihal Yalçın ile olan uzun süreli ilişkilerinden romantik bir anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yayınlanma:
Berker Güven, Sevgilisi Nihal Yalçın Hakkında Övgüler Yağdırdı

Berker Güven ile Nihal Yalçın'ın Aşkı Tazeleniyor

Berker Güven ve Nihal Yalçın, mesleklerindeki başarıları kadar birbirlerine olan aşklarıyla da gündemden düşmüyor. Üç Kız Kardeş dizisinin hemen ardından uzun bir tatil geçiren çift, aşklarını tazelemeye devam ediyor.

Son olarak New York tatillerine ait görüntüleri paylaşan Güven, romantik bir jest yaparak şunları yazdı: Benim güzel sevgilim. Ne güzel gezip, geçiniyoruz seninle. Bak, bu da New York hatıramız oldu. Bu kadar uyumlu, sakin ve geçimli olduğun için teşekkür ederim. Seninle anlaşmak ne kolay şey. Kavgasızlık ne güzel şey. Seninle yaşadığım en çatışmasız, en huzurlu, en uzun ilişkiyi yaşamak benim için çok şanslıyım. Dirayetine, iradene, benden çok daha fazla şey biliyor olmana rağmen, hala öğrenmeye benden daha açık olmana hayranım. Sende gördüğüm tüm güzellikleri, başka insanlarla el ele yürüdüğümüz yollarda karşılaşmayı diliyorum. Aynı New York'ta olduğu gibi. Kıymetlim benim. Güzel yolculuklarımızın hiç bitmemesini umuyorum...