Arka Sokaklar 666. Bölümüyle Sosyal Medyanın Zirvesinde!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden "Arka Sokaklar", 666. bölümüyle ekranlara gelerek sosyal medyada geniş yankı buldu. Dizinin sevilen karakteri Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan, yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekti.

Yayınlanma:
Arka Sokaklar 666. Bölümüyle Sosyal Medyanın Zirvesinde!

Türk televizyonunun fenomen dizilerinden "Arka Sokaklar", 15 yıl boyunca aralıksız sürdürdüğü yayın hayatında 666. bölümüyle bir kez daha izleyici karşısına çıktı. Dizi, yayınlandığı günden bu yana sosyal medyada gündem olmayı başardı. Özellikle dizi içerisinde uzun yıllardır Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan'ın yıllar içinde geçirdiği değişim, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gördü.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Arka Sokaklar'ın 666. bölümü, sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Diziyle ilgili yapılan yorumlar, paylaşımlar ve meme'ler ile izleyiciler, dizinin bu önemli kilometre taşını kutladı. Özgür Ozan, sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan bir paylaşıma esprili bir yorum yaparak "Evrim geçirmişim!" ifadelerini kullandı.

65e56d6cc60fe292-w1200xh1080.webp