Aleyna Tilki: Masumiyetim Bakirdir

Popüler şarkıcı Aleyna Tilki, şöhretin ona nelerden vazgeçtirdiğini açıkladı.

Yayınlanma:
Aleyna Tilki: Masumiyetim Bakirdir

Aleyna Tilki'nin Şöhretin Bedelini Ödediğine Dair Açıklamaları

Aleyna Tilki, son zamanlarda medyada pek görünmese de bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Genç yaşta yıldız olmanın bedelini ödediğini belirten Tilki, nelerden vazgeçtiğinden bahsetti.

“Ben çocuk olmayarak bedelini ödedim. Erkek arkadaşım olmadı, elini tutup sokakta yürüyemedim. Kahve içemedim. Herhangi bir mekanda kimse beni çekmeden eğlenemedim. Amerika’da bile şöhretimden dolayı rahat edemedim. Bu yüzden çocukluğuma duyduğum özlemi şarkılarıma yansıtıyorum. Çocuk değilim, yetişkinim artık. Ama masumiyetim bakirdir” şeklinde konuşan Tilki'nin açıklamaları dikkat çekti.

Aleyna Tilki, “Çocuk kalmış olabilirim belki bu yüzden. Çocuksuluğumu şarkılarımda yansıtıyorum” dedi ve şu ifadeleri kullandı: “Albümümün adını açıklayabilirim böylelikle, 'Kırlar' olacak. O çocukluğa, temizliğe ve masumiyete duyulan özlemden dolayı böyle bir isim tercih ettim. 5-6 yaşında kırların içinde koştuğum çocukluğuma duyduğum özlemi yansıtıyor bu isim. Çocuk değilim, yetişkinim artık. Masumiyetim bakirdir.”

Kaynak: ensonhaber.com