TEB'den Emeklilere Dev Promosyon: 30.000 TL'ye Varan Ödemeler!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde çıtayı yükseltti. Banka, sektördeki en yüksek promosyon ödemesi olarak dikkat çeken 30.000 TL'ye kadar ödeme yapacağını duyurdu.

Yayınlanma:
TEB'den Emeklilere Dev Promosyon: 30.000 TL'ye Varan Ödemeler!

Türkiye Ekonomi Bankası, promosyon miktarını arşa çıkardı. Son dakika açıklamasını resmi internet sitesi üzerinden yapan banka, 30 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Diğer bankalara oranla yüksek promosyon fırsatlarını vatandaşla buluşturan TEB'den şartlar ve detaylar da açıklandı. Emekliler asgari ücretle çalışanlar memurlar Türk Ekonomi Bankası'na gelerek promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor. TEB'den yeni promosyon fırsatları ile ilgili detaylar belli oldu.

2024 yılının başından bu yana bankalarda önemli bir hareketlilik yaşanıyor. Emekliler ve çalışanları için ödenen promosyon ücretleri yapılan maaş zamları ile birlikte yükseldi. Çünkü ocak 2024 itibarıyla asgari ücrete yüzde 50'ye yakın emekli maaşlarına ise yüzde 49.25 oranında artış yapıldı. Bankalarda bu durumda emekli ve çalışanlara ödenen promosyon ücretlerini güncelledi. Türk ekonomi bankası da yüksek promosyon veren bankalardan biri haline dönüştü. Bankanın resmi internet sitesinden yeni güncellemeye ilişkin detaylar paylaşıldı. Emekli promosyonu ve çalışanlara yönelik promosyon fırsatlarını arttıran TEB’in yeni kampanyası açıklandı. İşte TEB’den yeni promosyon ücretleri…

30.000 TL'YE KADAR PROMOSYON TEKLİFİ HAZIRLANDI

Bankalar sadece emeklilere değil aynı zamanda çalışanlara da promosyon vermeye devam ediyor. TEB de en yüksek promosyon veren bankalar listesinde üst sıralara adını yazdırmayı başardı. Çalışanlara yönelik yeni bir promosyon fırsatı hazırlayan TEB, 30 bin TL'ye Varan promosyon desteği sağlayacak. En yüksek promosyon veren bankalardan Biri haline dönüşen Türk Ekonomi Bankası'nın şartları da resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

Emeklilere yönelik promosyon kampanyasına ek olarak işçilere yönelik de bir kampanya düzenleyen TEB'in yeni miktarı 30.000 TL oldu. Yapılan anlaşma doğrultusunda Asgari ücretli çalışanlara 30.000 TL'ye Varan promosyon desteği sağlanacak.

EMEKLİLERE DE 10.000 TL'YE VARAN PROMOSYON DESTEĞİ

Türkiye Ekonomi Bankası emeklilere yönelik de promosyon fırsatları sunuyor. Son gelen bilgilere göre yapılan güncelleme ile birlikte emekli maaşı alan tüm vatandaşlara 10.000 TL'ye Varan promosyon desteği sağlanacak. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi olan herkes kampanyadan yararlanmak için başvuru yapabilecek. Kampanya kapsamında başvurular 29 Şubat tarihine kadar kabul edilecek. Bu tarihe kadar başvuru işlemlerini hem şubelerden hem de dijital bankacılık kanalları aracılığıyla yapmak mümkün.

PROMOSYONLARA YENİ GÜNCELLEME YAPILACAK MI?

Bankaların 2024 yılında verdikleri promosyonlar hız kesmeden devam ediyor. Promosyonlara yeni güncellemelerin de yakın zaman içinde yapılacağı tahmin ediliyor. Şubat ayı sonuna kadar geçerli promosyon miktarları zaten açıklanmıştı. Bankalar Mart başında da yeni güncellemelerle emekli ve çalışanlara cazip teklifler sunacak. Son yapılan güncelleme ile TEB Bankası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışanları için 30 bin Türk Lirası promosyon ödeyecek. Buna ek olarak mart ayı başında da hem yeni anlaşmaların imzalanması hem de emeklilere yönelik promosyon fırsatlarının artırılması bekleniyor.