Selma Ateş tehditlerin sürdüğünü belirtti: Bir Sinan Ateş daha kaybetmek istemiyoruz

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, Ankara'da öldürülmesinin ardından kendilerine yönelik tehditlerin devam ettiğini açıkladı. Selma Ateş, Eğer biz de katledilirsek, bu kez de ceza alacaklar mı? diyerek endişesini dile getirdi.

Yayınlanma:
Selma Ateş tehditlerin sürdüğünü belirtti: Bir Sinan Ateş daha kaybetmek istemiyoruz

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ailesi Adalet Arıyor

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ile ablası Selma Ateş, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır'ı ziyaret etti. Selma Ateş, kendilerine yönelik devam eden tehditler hakkında endişelerini dile getirdi ve adalet istediklerini belirtti.

Selma Ateş, Benim de başıma bir şey gelirse, bunların sorumlusu daha önce ismini verdiğim isimlerdir. Devlet beni koruyamıyorsa benim söyleyecek hiçbir şeyim yok. Sinan Ateş’ten sonra bizler de katledilirsek mi bunlar ceza alacak? Bir Sinan Ateş daha vermek istemiyoruz dedi.

Anne Saniye Ateş ise adalet arayışlarının devam ettiğini belirtti. Adalet arıyorum. Oğlumun katillerini arıyorum. Belirli bir kesimden başka kimsem yok. Benim ne Ülkü Ocakları ile ne de MHP’yle işim yok. İçindeki zalimlerle işim. Oğlumu nasıl katlettiklerini bana açıklayacaklar. Ben bunu arıyorum. dedi.

MYP Genel Başkanı Remzi Çayır, ailenin yanlarında olduklarını ve adaletin sağlanması için mücadele edeceklerini vurguladı. Selma Ateş ise tehditlerin devam ettiğini ve kendilerini koruyamayan devlete tepki gösterdi. Eğer Türkiye bir hukuk devleti ise bu hukuku görmek istiyoruz. Benim de başıma bir şey gelirse, bunların sorumlusu daha önce ismini verdiğim isimlerdir. dedi.

Ailenin talepleri ve adalet arayışı devam ederken, tüm Türk milletinin de destek verdiği görülüyor.