Oyuncular, Van Kültür Yolu Festivali'nde Cem Adrian'a Yapılan Saldırıya Tepki Gösterdi

Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Cem Adrian'a kim tarafından atıldığı belirsiz bir pet şişesi fırlatıldı. Olayın ardından ünlü sanatçılardan destek mesajları geldi.

Yayınlanma:
Oyuncular, Van Kültür Yolu Festivali'nde Cem Adrian'a Yapılan Saldırıya Tepki Gösterdi

Ünlü Şarkıcı Cem Adrian'a Kültür Yolu Festivali'nde Saldırı!

Ünlü şarkıcı Cem Adrian, Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alırken saldırıya uğradı. Ancak şarkıcı saldırı sonrası sosyal medya hesabından mahcup olmadığını ve festivalde güzel hissettiğini belirterek, Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez... dedi.

Şarkıcıya pet şişe fırlatılan saldırı, sanat camiasında ve genel kamuoyunda büyük bir tepkiye yol açtı. Oyuncular Burcu Biricik ve Merve Dizdar gibi tanınmış isimler de olaya sert tepki gösterdi.

Merve Dizdar, olayın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, Ne kadar ayıp, ne kadar utanç... Bu nedir? Çok üzücü, gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten... dedi.

Burcu Biricik ise duygularını şu sözlerle ifade etti: Şuraya ne yazacağımı bilemedim ama her gün utanılacak bir şey yapmaktan geri durmuyoruz. Hakikaten ne acayip yaratıklarız.

Bu olay sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı ve sanat camiasında büyük bir tepkiye sebep oldu.

Haber Merkezi