Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa Programı Sona Erdi

Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt, uzun süredir ekranlarda yer alan 2. Sayfa programının sona erdiğini duyurdu. İkili, 'dolandırıcılık' iddialarıyla gündeme gelmelerine rağmen konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Veda konuşmalarıyla programın sonlanması gündemde geniş yer buldu.

Yayınlanma:
Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa Programı Sona Erdi

"İkinci Sayfa" programının tanınmış sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt, yıllar süren ortak çalışmalarının ardından yollarını ayırdıklarını duyurdular. TV8 ekranlarında gerçekleştirdikleri veda konuşmalarında, yeni yıl dileklerini paylaşarak, 2024'ün herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ettiler. Her iki sunucu da, programın sonlanmasının ardından yeni başlangıçlara ve projelere adım atacaklarını belirttiler.

Müge Dağıstanlı'nın Veda Mesajı

Müge Dağıstanlı ise veda konuşmasında şunları söyledi:

"18 yılı burada özetlemem çok zor. 18 yıl önce bir yaz günü bir iş başlattık. Adını da 2. Sayfa koyduk. Deseydiniz ki 'bu kadar büyüyecek, bu kadar güçlü olacak mı?' diye hiç öyle planlarımız, programlarımız yoktu. Zaman içinde kariyer, başarı ve sayısı 100'e varan ödülü kazanırken biz bunun içine kardeşliği, dostluğu, sırdaşlığı da koyduk. Bunlar para, kariyer ve reytingden çok daha önemli şeylerdi.

Bu kadar tutulmamızın sebebi de başta siz olmak üzere, sevilmekti... Bize büyüklerimiz 'öyle şeyler yapın ki, düşmanlarınız bile size saygı duysun' dedi. Gülşen hep 'Müge öyle bir şey yapalım ki, zirvede bırakalım' diyordu. Gülüyorduk... Şu an geldiğimiz noktayı magazin televizyon gazeteciliği adına zirve olarak değerlendiriyorum. Zirvede bırakalım diyorduk, o gün bugünmüş... Ama bıraktığımız falan yok. Gülşen kısa bir mola istedi. Bunu uzun bir zaman önce söyledi. Aramızdaki dostluk bağı hiçbir zaman bitmeyecek. Sadece kısa bir mola efendim. Hoşçakalın..."

İrem Derici'nin Dolandırıcılık Hikayesi

Bu vedanın yanı sıra, ünlü şarkıcı İrem Derici'nin katıldığı bir programda anlattığı, 'manav' kod adlı bir dolandırıcılık hikayesi de gündeme geldi. Derici'nin hikayesinde, yaşça farklı iki kişinin arasındaki soğuk ilişkiler ve birinin diğerini dolandırarak Amerika'ya yerleşme planlarına değindiği belirtildi. Bu hikaye, sunucuların ayrılığı kadar dikkat çeken bir konu oldu.

Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın "İkinci Sayfa" programıyla sona eren ortak yolculukları, Türk televizyon tarihinin önemli bir dönemini kapatıyor. İkili, yeni projeler ve başlangıçlarla kariyerlerine devam edeceklerini duyururken, İrem Derici'nin anlattığı dolandırıcılık hikayesi de magazin dünyasında merak uyandıran bir konu olarak kalmaya devam ediyor.