Kuşadası'na 4 Kruvaziyerle 7 Bin 427 Turist Geldi
Aydın'ın Kuşadası ilçesi, kruvaziyer turizminde hareketli bir gün yaşadı. Dört kruvaziyer gemisiyle gelen 7 bin 427 turist, Ege Port Limanı'na demirledi. Çoğunluğu ABD'li olan yolcular, Kuşadası'nda alışveriş yaparken, bazıları da Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi'ni ziyaret etti.
Türkiye'nin gözde kruvaziyer destinasyonlarından biri olan Aydın'ın Kuşadası ilçesi, hareketli bir gün yaşadı. Toplam dört kruvaziyer gemisiyle gelen 7 bin 427 turist, ilçeye canlılık kattı.
KRUVAZİYER GEMİLERİ KUŞADASI'NDA
Ege Port Limanı, Bahama bayraklı "Gemini", Malta bayraklı "Celebrity Infinity", Bermuda bayraklı "Azura" ve Malta bayraklı "Azamara Quest" isimli dört dev gemiyi ağırladı. Bu gemiler, Kuşadası'na farklı ülkelerden turistleri taşıdı.
TURİSTLERİN İLGİ ODAKLARI
Gemilerden inen 7 bin 427 yolcunun büyük bir kısmını ABD vatandaşları oluşturuyordu. Turistler, Kuşadası'nın canlı çarşısında alışveriş yapmanın keyfini çıkarırken, bir kısmı da günübirlik gezilerle İzmir'in Selçuk ilçesindeki dünyaca ünlü Efes Antik Kenti ve Hristiyanlar için önemli bir dini merkez olan Meryem Ana Evi'ni ziyaret etti.
Haber Merkezi