KHK'lı Öğretmen, Kaymakamlık Kararıyla Şoförlük Görevinden Alındı

DEM Partili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Antalya'da KHK'lı bir öğretmenin iş bulamadığını ve servis şoförlüğü yaparken Kaymakamlık tarafından işten çıkarıldığını açıkladı. Gergerlioğlu, durumu Nazi zihniyetine benzeterek olayı kınadı. Öğretmenin yaşadığı haksızlığa dikkat çekti.

Yayınlanma:
KHK'lı Öğretmen, Kaymakamlık Kararıyla Şoförlük Görevinden Alındı

 

DEM Partili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Antalya'da KHK'lı olduğu için iş bulamayan bir öğretmenin servis şoförlüğü yaptığını ancak Kaymakamlık yazısıyla işten çıkarıldığını duyurdu. 

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Bu ne rezalet? Nazi misiniz siz? KHKlı öğretmen iş bulamayıp servis şoförlüğü yapınca Manavgat Kaymakamlığı  yazı yollayıp işten atılmasını istemiş. 23 Nisan günü bu millete hakaretin belgesi bu! Utan! Taş mı yesin bu öğretmen..!? Yazıklar olsun!"

Haber Merkezi