Kent Lokantası'nın Çiğli Şubesi Hizmete Girdi

CHP'li belediyelerin hayata geçirdiği Kent Lokantası projesi devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi de proje kapsamında İzmir'de ikinci Kent Lokantası'nı Çiğli'de açtı.

Yayınlanma:
Kent Lokantası'nın Çiğli Şubesi Hizmete Girdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Maltepe Mahallesi’nde Kent Lokantası’nı Açtı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlamak amacıyla Kent Lokantası’nın ikinci şubesini Çiğli Maltepe Mahallesi’nde hizmete açtı. İlk şubesini tarihi Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda açan belediye, bu yeni şube ile daha fazla kişiye hizmet vermeyi hedefliyor. Hafta içi saat 11.30’dan itibaren hizmet verecek olan lokantada, dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL’den sunulacak.

Maltepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Arslan, lokantanın açılışına katılarak Belediye Başkanı Cemil Tugay’a teşekkürlerini iletti. Arslan, “Dar gelirli vatandaşlarımız da faydalanacak. Dışarıda yemeğin maliyetinin yüksekliği artık herkesin problemi. Bu nedenle bu lokantanın açılması çok önemli ve değerli. Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İzmirliler de Kent Lokantası’nın açılmasını memnuniyetle karşıladı:

- Fikret Karadağ: “Herkesin kafayı kaldırması gerekiyor. Bu tür girişimler, toplumun her kesimine fayda sağlıyor. Emekliler için çok iyi oldu.”

- Ekremcan Erol: “Uygun fiyatlı ve doyurucu yemekler sunan bu lokanta, bizim için gerçekten önemli. Daha fazla şubesi olmasını ve büyümesini diliyoruz.”

- Oğuz Benger: “Fakültenin yakınına açılması çok iyi oldu. Uygun fiyatlı yemeklerle ekonomik bir seçenek sunuyor. Herkesin problemi olan ekonomik durumu bir nebze olsun hafifletiyor.”

- Fatma Demircan: “Çok sevindim, bu lokantanın burada olmasına. Özellikle iş yoğunluğu olan günlerde uygun fiyatlı ve lezzetli bir seçenek sunuyor. Ekonomik açıdan büyük bir avantaj.”