İsmail Saymaz, Karşıyaka'nın İkinci Seçil Erzan vakasını açıkladı

Halktv yazarı İsmail Saymaz, Denizbank'ta ikinci Seçil Erzan vakasının yaşandığını ve şüphelinin Bornova Şube Müdürü Hatice Özalp olduğunu belirtti. Özalp, müşterilerini Altına yatırıyorum diyerek dolandırdı.

Yayınlanma:
İsmail Saymaz, Karşıyaka'nın İkinci Seçil Erzan vakasını açıkladı

Denizbank’ta Yeni Skandal: İkinci Seçil Erzan Vakası

Halktv yazarı İsmail Saymaz, Denizbank'ta patlayan ikinci Seçil Erzan vakasının detaylarını paylaştı. Şüpheli olarak Bornova Şube Müdürü Hatice Özalp gösteriliyor. Özalp, müşterilerini dolandırarak paraları kuyumcu ve döviz bürosu işletmecisi Serkan Çelik'e gönderdi. Dolar ve Euro alarak TL ve altın verdiğini belirtildi. Bu durumun ortaya çıkmasıyla Erzan intihara teşebbüs etti ancak başaramadı. Karşıyaka'da bulunan Seçil de benzer bir şekilde intihar teşebbüsünde bulunmuş ve şu anda İzmir Şehir Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde tedavi görüyor.

Habere göre davadaki tek tutuklu olan döviz bürosu sahibi Serkan Çelik, yaşananları şu şekilde anlattı: Özalp'le 25 yıldır tanıştığını belirten Çelik, parayla altın takası yaptıklarını ve döviz bozdurduklarını ifade etti. Teslimatların şoförler veya güvenlik görevlileri tarafından yapıldığını söyleyen Çelik, her işlemde fatura kesildiğini vurguladı.

Çelik, “Kimseyi dolandırmadım ve Özalp ile hareket etmedim. Özalp benim ticari itibarımı sarsmıştır” şeklinde savunmasını sürdürdü.

Haber Merkezi