Hatay'da İşyerine Yapılan Silahlı Saldırıda 14 Yaşındaki Çocuk, Koltuğun Arkasına Saklanarak Kurtuldu

Hatay'ın Erzin ilçesinde, bir emlakçı dükkanına düzenlenen silahlı saldırı sırasında, dükkan sahibinin 14 yaşındaki oğlu koltuğun arkasına saklanarak yara almadan kurtuldu. Saldırgan, olaydan kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.

Yayınlanma:
Hatay'da İşyerine Yapılan Silahlı Saldırıda 14 Yaşındaki Çocuk, Koltuğun Arkasına Saklanarak Kurtuldu

Hatay'ın Erzin ilçesindeki Karamustafalı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan bir emlakçı dükkanında yaşanan dramatik anlar, bölge halkını derinden etkiledi. Geçtiğimiz günlerde, Volkan Kömür isimli emlakçıya ait işyerine bir araçla gelen bir kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Bu ani ve şiddetli saldırı, işyeri sahibini ve çevredekileri şoka uğrattı.

Genç Yaşta Bir Kurtuluş Hikayesi

Saldırı esnasında işyerinde bulunan Kömür’ün 14 yaşındaki oğlu, hayatta kalmak için hızlı bir tepki gösterdi. Genç çocuk, saldırının şiddetinden korunmak için koltuğun arkasına yatarak, bu korkunç olaydan yara almadan kurtuldu. Bu cesur ve zeki hareketi, onun hayatını kurtardı. Olayın ardından hızla harekete geçen polis ekipleri, saldırının şüphelisi olan Y.İ.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Silahlı saldırının yaşandığı anlar, işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve bu görüntüler olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.

İşyerinin camına 5 kurşun isabet eden Volkan Kömür, olayı gerçekleştiren şahısla herhangi bir husumeti olmadığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Olay dün saat 13.00 sularında meydana geldi. Bir arkadaşı ziyaret etmek için işyerimi oğluma bıraktım. 150-200 metre mesafedeydim. Silah seslerini duyunca herkes gibi ben de dışarı fırladım. Baktım insanların benim işyerime ait yere akın ettiğini gördüm. Olay yerine geldiğimde işyerimin camına 5 kurşun isabet etmiş. Oğlumun ise dışarıda şok halinde oturduğunu gördüm. Ne oldu oğlum dediğimde, 'baba birileri geldi silahını doğrulttu ateş etti. Ben de korkudan koltuğun içine sakladım' dedi. Silahlı saldırıda bulunan şahsın daha sonra Y.İ. olduğunu öğrendim. Bu şahısla benim hiçbir husumetim yok. Neden yaptı anlamıyorum. İşyerime yapılan bu silahlı saldırı nedeniyle şikayetçiyim. Çocuğum ölümden döndü, itibarım sarsıldı.”