Geri Dönüş Ve Bahçeli İddiaları: Sedat Peker'den Dikkat Çeken Paylaşımlar
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Türkiye'ye dönüş iddiaları ve MHP lideri Bahçeli ile temas kurduğu yönündeki haberler gündemde. Onlar TV'de Peker'in dönüş yolunun açıldığı ve MHP'nin çağrı yapabileceği belirtildi. Peker, bu iddialara ilişkin haberleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Türkiye'ye dönüşü ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli ile temas kurduğuna dair iddialar, sosyal medyada geniş yankı buldu. Peker, bu konudaki çok sayıda haberi kendi sosyal medya hesabından paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.
İDDİALAR VE MEDYADAKİ YANSIMALARI
Gazeteciler Timur Soykan, Şule Aydın, Murat Ağırel, Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun Onlar TV adlı YouTube kanalında yaptıkları yayında, Peker'in Türkiye'ye dönüşünün önünün açıldığı ve MHP'nin kendisine "Dön" çağrısı yapabileceği belirtilmişti. Peker, bu iddialarla ilgili haberleri sosyal medya hesabından paylaştı.
BAHÇELİ İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ İDDİASI
Timur Soykan, yayında ayrıca Bahçeli'nin sağlık sorunları yaşadığı dönemde, Bahçeli ve Peker arasında birkaç kez telefon görüşmesi gerçekleştiğini iddia etti. Bu görüşmelerin yakın tarihin en önemli temaslarından biri olduğu vurgulandı.
PEKER'DEN AÇIKLAMA
Peker'in sosyal medya hesabından paylaştığı haberlerde şu ifadelere yer verildi: "Sedat Peker'in Türkiye'ye dönüşünün yolu çok ciddi bir şekilde açıldı. Devlet Bahçeli ile telefonda görüştü. Temas sadece Genel Başkan Yardımcısı ile sınırlı değil en tepeyle yani Devlet Bahçeli ile görüşüyor. Yakın tarihin en önemli görüşmelerinden birisi. Haber kaynaklarım: MHP, Sedat Peker'e "Dön" çağrısı yapacak dedi. Sedat Peker diyor ki: 'Bana çevremdeki insanlar af çıkacağını ve Türkiye'ye dönebileceğimi söylüyorlar, ancak af suç işleyenler için olur, ben suç işlemedim.'"
Haber Merkezi