Eylül Öztürk'ün Yayımladığı Tabloda Dikkat Çeken Ayrıntılar

Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafında yer alan 15 fenomen, yurt dışı çıkış yasağı ve mali soruşturmanın ardından gündeme geldi. Eylül Öztürk'ün paylaştığı aylık kazançlar, bir 'ş' harfinin hatasıyla sosyal medyada olay oldu.

Yayınlanma:
Eylül Öztürk'ün Yayımladığı Tabloda Dikkat Çeken Ayrıntılar

Dilan Polat'ın 2019'da paylaştığı 'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafıyla tanınan 15 fenomen, geçtiğimiz günlerde yurt dışı çıkış yasağı ile karşı karşıya kaldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma, sosyal medya fenomenleri Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir, Yavuz Selim Korkut'un taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına da el konulmasına neden oldu.

Eylül Öztürk'ün Aylık Kazancı Ortaya Çıktı

Son olarak Eylül Öztürk, hakkında soruşturma açılmasının ardından ürünlerini sattığı bir alışveriş sitesinden elde ettiği aylık kazançlarını paylaştı.

Öztürk'ün bu paylaşımı, TV8 ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunuculuğuyla yayınlanan '2.Sayfa' programına konu oldu.

Yüksel, "Eylül'ün paylaştığı tablolardan birindeki detay bizim gözümüzden kaçtı, ancak Alp Kılınç'ın gözünden kaçmadı" diyerek sosyal medya fenomeninin, Öztürk'ün paylaşımında bulduğu bir hatayı anlattı ve Kılınç'ın paylaşımını ekrana yansıttı.

162952882-th.jpeg

'Ş' Harfinin Dikkat Çekici Detayı ve Eleştiriler

Fotoğrafta yer alan bir 'ş' harfindeki hata, Alp Kılınç tarafından fark edildi. Yapılan paylaşımda, "Milyonluk satışlar yaptığını paylaşan Eylül Öztürk'ün siparişindeki 'ş' rakamına dikkat edin! Hayatları yalandan ve dolandan ibaret bu insanların. Karşılarındaki kitleyi bu kadar salak yerine koymaları gerçekten ironik." ifadeleri yer aldı.

162448712-gbge8cjwqaanan.jpeg

Yüksel'in İronik Yorumu ve Kılınç'ın Tepkisi

Gülşen Yüksel, paneldeki gönderideki 'ş' harfindeki hataya dikkat çekerken, "Yazıyı oturtamamış gibi. Alp Kılınç önce bu paylaşımı sildi. 3-4 saat sonra yeniden yükledi. Niye sildi, niye tekrardan yükledi anlamış değiliz." dedi. Alp Kılınç ise söz konusu paylaşımı sildiği ve sonra tekrar yüklediği süreçle ilgili açıklama yapmadı.